flexwet onderwijs
Wet werk en zekerheid PO-Raad.
De PO-Raad is blij dat minister Arie Slob Onderwijs vooruitlopend op de nieuwe wetgeving voor het primair onderwijs mogelijkheden ziet voor de verruiming van de Wet werk en zekerheid Wwz. Daardoor kunnen zieke leraren in het primair onderwijs gemakkelijker vervangen worden.
containers huren limburg
Flexwet zorgt voor meer vaste banen in 2017? TechnischWerken.
Het aabtal vaste contracten neemt vooral tie in sectoren met een schaarste aan personeel zoals het onderwijs en de technische sector. Ook in de bouw gaat het zo goed dat er meer reguliere contacten worden verstekt. De Wet werk en zekerheid biedt alleen maar hindernissen maar gelukkig is het economische herstel zo sterk dat de arbeidsmarkt zichzelf reguleert. Niet de flexwet zorgt voor meer vaste contracten maar het herstel van de economie zorgt voor een betere positie van arbeidskrachten.
piano verhuizen
Meer vaste banen in onderwijs door Flexwet Ontslag als Ambtenaar.
Meer vaste banen in onderwijs door Flexwet. 18 april 2017. De effecten van de Wet werk en zekerheid Wwz zijn niet alleen maar negatief. In het onderwijs heeft de Wet gelukkig ook positieve gevolgen. Door de aanpassing van het maximum aantal tijdelijke contracten dat gegeven mag worden krijgen invalkrachten in het onderwijs vaker vaste contracten.
Led spots inbouw
Tekort aan invalkrachten op scholen door flexwet NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Tekort aan invalkrachten op scholen door flexwet. De Wet Werk en Zekerheid moet flexwerkers sneller aan een vaste baan helpen, maar op scholen leidt dit nu tot een tekort aan invallers.
Juf Kim in onzekerheid door flexwet.
Tot de zomer heeft ze een baan, waar ze heel blij mee is want het zorgt voor zekerheid de komende weken, maar wat er daarna gaat gebeuren is onduidelijk. De Wet Werk en Zekerheid, in de volksmond de flexwet, is in het leven geroepen om meer mensen aan een vaste baan te helpen. Maar in het onderwijs werkt de wet volgens veel schoolleiders averechts.
wet werk en zekerheid Archives VOS/ABB.
Geplaatst in Bedrijfsvoering, Bekostiging, Bestuur en management, Financiƫn, HRM beleid, Nieuws, Politiek, Tweede kamer Tags: openbaar" onderwijs" bijzonder onderwijs, flexwet, onderwijs, wet werk en zekerheid, Wwz PO-Raad wilde WWZ ook voor openbaar onderwijs. Gepubliceerd op 30 november 2016 door Hans Teegelbeckers.
Flexwet op de helling voor inval-leerkrachten NOS.
Flexwet op de helling voor inval-leerkrachten. De partijen die de laatste hand leggen aan een nieuwe coalitie willen de Wet Werk en Zekerheid WWZ, of flexwet zodanig aanpassen, dat het voor scholen weer makkelijker wordt om inval-leerkrachten in te zetten als de vaste juf of meester ziek is.
Tijdelijke aanpassing flexwet voor invalkrachten onderwijs vanwege griepgolf Blik op nieuws.
Tijdelijke aanpassing flexwet voor invalkrachten onderwijs vanwege griepgolf. Foto: Archief EHF. Vanwege de verwachte griepgolf deze winter wordt er een tijdelijke aanpassing gedaan op de bestaande flexwet waardoor het mogelijk is om zieke leerkrachten tijdelijk te laten vervangen door invalkrachten zonder dat deze aanspraak kunnen maken op een vaste aanstelling.

Contacteer ons

burn burn burn haiku gedichten natuur verengelsing van de nederlandse taal flexwet 2016 flex bv wet haiku gedichten voorbeelden flexwet onderwijs flexwet aantal contracten hoe oud is de nederlandse taal klein woordenboek van de nederlandse taal