flexwet 2015
Vijf vragen over de Wet Werk en Zekerheid de flexwet' NOS.
De Tweede Kamer debatteert over de Wet Werk en Zekerheid. Die staat ook wel bekend als de flexwet. Wat is dat voor een wet? Met deze wet wilde het kabinet het arbeidsrecht aanpassen aan de veranderde arbeidsverhoudingen. De meeste delen gingen in op 1 juli 2015.
montage
Personeelselectief Wijzigingen van de flexwet 2015.
Wijzigingen flexwet 2015. Wilt u een gedegen advies over de gewijzigde flexwet? PersoneelSelectief kan u op de juiste wijze voorlichten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn in de nieuwe wetgeving. Wij kunnen daarbij op een zorgvuldige manier uw risico's' beperken en uw kosten verlagen.
visual basic cursus
Hoe flex is de flexwet? NOS.
Hoe flex is de flexwet? Iedereen krijgt er vanaf 1 juli mee te maken: de nieuwe flexwet. Op het eerst gezicht verandert er misschien niet heel veel, maar toch is het handig om te weten hoe de nieuwe wet in elkaar zit.
auto importeren vanuit duitsland kosten
Belangrijkste wijzigingen voortkomend uit de Flexwet VSBN.
Per 1 januari 2016 zal dit op basis van de nieuwe wet in de Sign-CAO moeten worden teruggebracht naar een maximum van vier jaar. Proeftijd In de nieuwe flexwet staat onder andere dat er vanaf 1 juli 2015 geen proeftijd meer is toegestaan bij een tijdelijk contract korter of gelijk aan zes maanden.
piano verhuizen
Positie flexwerkers sterker Arbeidsovereenkomst en cao Rijksoverheid.nl.
Ontslag: brochures voor werknemers. Sinds 1 juli 2015 is het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Het nieuwe ontslagrecht geldt bij. Ontslag: brochures voor werkgevers. Sinds 1 juli 2015 is het ontslagrecht eenvoudiger, sneller en minder kostbaar. Het nieuwe ontslagrecht geldt bij.
Wet flexibiliteit en zekerheid Flexwet FlexNieuws.
De Wet flexibiliteit en zekerheid, de Flexwet, is in 1999 in werking getreden en enerzijds ontstaan om werkgevers een mogelijkheid te bieden om flexibele arbeidskrachten aan te trekken en anderzijds om zorg te dragen voor meer zekerheden en een betere rechtspositie voor flexwerkers, naarmate de arbeidsrelatie met de werkgever langer duurt. De per 2015 ingevoerde Wet Werk en Zekerheid is de opvolger van deze wet.
Administratiekantoor Hermans WIJZIGINGEN PER 2015 IN DE FLEXWET EN HET ONTSLAGRECHT.
WIJZIGINGEN PER 2015 IN DE FLEXWET EN HET ONTSLAGRECHT. 12 september 2014. WIJZIGINGEN IN DE FLEXWET. Een proeftijd is niet toegestaan in een arbeidsovereenkomst van 6 maanden of korter. Wijziging per 1 januari 2015 tot die datum is er geen dergelijk verbod.
Wanneer gaat mijn tijdelijke contract over in een vast contract? Rijksoverheid.nl.
In dat geval kan in de cao worden bepaald dat maximaal 6 in plaats van 3 tijdelijke contracten kunnen worden aangegaan. En maximaal voor een periode van 4 in plaats van 2 jaar van tijdelijke contracten gebruik kan worden gemaakt.

Contacteer ons

nieuwe flexwet 2016 flexwet oproepkracht flexwet 2015 flexwet 1 juli 2016 flexwet onderwijs 2016 flexwet overheid flexwet detachering wet flex en zekerheid het taal of de taal burn out burn in woordenboek van de nederlandse taal sbs6 kerstpakket 2015